fotópályázat

2019.12.10. 16:50

Lezárult a Gyermekmosoly második fordulója is

Sok-sok ragyogó gyermekmosolyt láthattunk mind a Nool.hu felületén, mind a Nógrád Megyei Hírlap hasábjain az elmúlt hónapokban. Ezennel lezárult fotópályázatunk.

Sz. R.

Játékunkra két korosztályban nevezhették gyermekük fotóját, hogy megnyerhessék az értékes könyvcsomagokat, a játék online fordulójával azonban nem ért véget a küzdelem. A Nógrád Megyei Hírlap fordulójában azok a gyerekek indulhattak, akik szavazataik alapján korosztályukban a legjobb harminc közé jutottak. Rájuk érvényes voksot az újságban található szavazólappal adhattak le családtagjaik, ismerőseik. Az elmúlt hónapban több száz szavazat érkezett szerkesztőségünkbe.

0-3 éves kategóriában a győztes nem más, mint a salgótarjáni Balogh Luca, ő egy tizenötezer forint értékű Libri könyvcsomaggal gazdagodott. A második ebben a korcsoportban a 3 hónapos Horváth Elizabet, aki egy tizenegyezer forint értékű Libri könyvcsomagot nyert. A harmadik helyezett nem más, mint a mátraszőlősi Horváth Noel, aki nyolcezer forint értékű utalványt nyert.

A 4-7 éves korosztály első helyezettje Balogh Lili lett, aki tizenötezer forint értékű Libri könyvcsomagot vihet haza. A második a négy és fél éves Litavszki Zoé, aki tizenegyezer forint értékű utalványnak örülhet. A harmadik ebben a korcsoportban a mátraszőlősi Juhász Hanna, aki egy nyolcezer forintos ajándékutalvánnyal örvendeztetheti meg a családot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában