Fotópályázat

2019.01.12. 11:20

Ki lesz az év párja Nógrádban?

Ti is 2018-ban esküdtetek? Szuper fotóitok készültek? Szeretnétek egy szenzációs utónászutat nyerni? Töltsétek fel saját esküvői fényképeteket, szerezzetek minél több szavazatot, hogy megnyerhessétek a szuper nyeremények egyikét.

NOOL

Előző nagy sikerű fotópályázatunk után ismét meghirdetjük az év párja játékunkat. Itt a lehetőség újra, hogy bebizonyítsák Önök, Ti kedves fiatalok: a házasság nagyon klassz dolog!

A nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap fotópályázatára várjuk minden Nógrád megyei pár jelentkezését, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent. Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek. Legyünk, legyetek szerelmesek! Mutassátok meg országnak-világnak, hogy Ti vagytok a legszebbek, a legjobbak. Töltsétek fel az alább található űrlapon fotótokat, majd kampányoljatok magatok mellett. Osszátok meg a közösségi oldalakon fotótokat, mozgósítsátok szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után élvezhessétek a nyereményeiteket.

Nyeremények

Fődíj: utónászút a HOTEL BONVINO WINE & SPA szállodában wellnesshasználattal*. Adjatok esélyt, hogy átélhessétek a csodálatos Balatont, a helyi ízek, a Badacsony és a borok adta élvezeteket. 2. hely: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 15 000 Ft értékben, 3.hely: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 10 000 Ft értékben

És akkor a szabályok:

Csak Nógrád megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek. Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A beérkezett fotókat minden esetben ellenőrizzük, a szabályok be nem tartása pedig azonnali kizárást von maga után! A képeket feltölteni a nool.hu játékfelületén lehet, a játék teljes ideje alatt, a szavazás lezárásáig (2019. január 13. 23.59)

A feltöltött fotókra feltöltés után azonnal lehet szavazni. Nem tiltott természetesen, hogy a pályázó a saját közösségi oldalán is népszerűsítse saját fotóját és szavazásra biztassa ismerőseit. Viszont a népszerűsítésnél nyereményjátékot indítani tilos!

Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre a játék során egy szavazat adható. Nevezési és egyben szavazási időszak: 2018. december 11. – 2019. január 13. 23:59

Eredményhirdetés: 2019. január 15. 11:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában