Jótékonyság

2019.01.11. 15:06

Jószolgálat: varsányi iskolában adományoztak a doktoranduszok

L. J.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezett a segítség a Nógrád megyei intézménybe, Beküldött fotó

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) doktoranduszai adományoztak hasznosabbnál hasznosabb ajándékokat a Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolának. A tanulók mellett a pedagógusok is részesültek a meglepetésekből.

Az NKE doktoranduszainak, a doktori iskola vezetőinek, tanárainak adományait gyűjtötték össze, amelyet az NKE Doktoranduszainak Önkormányzata hozott el a nógrádi településre.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezett a segítség a Nógrád megyei intézménybe, Beküldött fotó

Az ajándékcsomag a különböző játékokon és plüssfigurákon kívül még könyveket, írószereket és ruhaneműket is tartalmazott. Az adományozást a NKE Doktorandusz Önkormányzatának vezető elnöke, Pató Viktória Lilla, a Doktoranduszok Országos Szövetsége Közigazgatás-tudományi Osztályának elnöke, Szakos Judit és a Doktoranduszok Országos Szövetsége Rendészettudományi Osztályának elnöke, Baráth Noémi Emőke segítségével bonyolították le.

A varsányi iskola diákjai kitörő örömmel fogadták az ajándékokat és cserébe különböző dalok eléneklésével köszönték meg a jótevőknek a segítséget.

– Az adományozók szerettek volna egy olyan térséget támogatni, amely valóban rászorul a segítségre. Így esett a választás Nógrád megyére, azon belül is a mi varsányi intézményünkre. Hálásak vagyunk az adományokért mindazoknak, akik részt vettek a jótékonysági akcióban és segítettek a gyerekeknek. Külön köszönjük még azt is, hogy gondoltak az iskolában dolgozókra, a fáradságos munkájukra és ezzel az ő mindennapjaikat is szebbé tették – mondta Halasi Zoltánné, a Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!