Fejlesztések

2018.04.16. 20:48

Javában folynak a munkálatok: számos beruházás valósul meg Bujákon

Több fejlesztés is folyamatban van a faluban. Javában folynak a munkálatok a helyi általános iskolában. A beruházás során a szakemberek már kicserélték a nyílás­zárókat és elvégezték a hőszigetelési munkálatokat.

N. O.

Már most érezhető a változás, hiszen tapasztalatok szerint melegebb volt az elmúlt télen az intézményben – mondta Borbély Gábor, a település polgármestere.

Hozzátette: a teljes fűtési rendszert kicserélik, de a jövőben megújul majd a tetőszerkezet is. Az iskola korszerűsítése mellett hamarosan elindul a helyi óvoda fejlesztése, amely során bővítik a létesítményt, és kialakítanak egy minibölcsődét is. Ezen felül több projekt is elbírálás alatt áll.

– Szeretnék új orvosi rendelőt Bujákon, valamint, ha a művelődési ház színpada és színháztere is új köntöst kapna. További céljaink között szerepel, hogy a helyi konyhába eszközöket tudjunk vásárolni a vidékfejlesztési program keretén belül. A Belügyminisztériumba pedig a belterületi közutak fejlesztésére nyújtottunk be pályázatot – közölte a falu vezetője.N. O.

Kiemelt fotó: Borbély Gábor, a település polgármestere, Fotó: Hüvösi Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában