hirdetés

2020.03.25. 12:20

Így válasszon eljegyzési gyűrűt!

Az eljegyzési gyűrű kiválasztásának folyamata nem egyszerű dolog. Éppen ezért nem is csoda, hogy sok férfi női segítségért folyamodik és az édesanyjával, a lány testvérével vagy más hölgy ismerősével választja ki a tökéletes példányt. Az alábbi bejegyzésben adunk néhány tanácsot ahhoz, hogy a folyamat ne csak gyors és egyszerű legyen, de a leendő ara szeme is garantáltan csillogjon.

Engagement ring inside beautifl rose

Fotó: jelena jovanovic

Milyen eljegyzési gyűrű lenne a legmegfelelőbb?

A piacon lévő kínálat ugyan végeláthatatlan, van azért néhány tényező, ami alapján érdemes elkezdeni a szűkítést. Fontos ismerni a szívünk hölgyének stílusát. A visszafogottabb elegancia híve? Netalántán az extrém stílusirányzatok hű követője? Ha megvan a stílus, akkor következhet a méret. Nem egyszerű feltűnésmentesen kivitelezni a méret vételt, de nem is lehetetlen. A legegyszerűbb az, ha egy már meglévő ékszert csen el egy kis időre. Ha esetleg túl nagy lenne vagy túl kicsi, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen az aranyshop.hu 45 napon belül kicseréli a megfelelőre. Mind az eljegyzési gyűrű, mind pedig a karikagyűrű olyan darabok lesznek, amiket jó eséllyel életük végéig hordani fognak, így jó gondolat, ha az örök klasszikusok között kezdi el a keresést.

Az arany eljegyzési gyűrű nem okoz csalódást

Ha már a klasszikusokról esett szó, akkor mi is lehetne jobb választás, mint az arany? Tartós, megbízható darab, amely bírja a gyűrődést, így nem kell az élettartama miatt sem aggódni. Nem véletlen, hogy már nagyon régóta választják az emberek a 14 karátos aranyból készült modelleket. Sőt, ebben az esetben még a szín kiválasztására is van lehetőség, hiszen sárga- és fehérarany eljegyzési gyűrű egyaránt kapható. Vegye szemügyre a leendő menyasszony már meglévő ékszereit és egyből tudni fogja, melyik kategória lesz a nyerő!

A gyémánt eljegyzési gyűrű megdobogtatja a női szíveket

A gyémánt már régóta a hölgyek legjobb barátja, ezt már azóta tudjuk, mióta Marilyn Monroe megénekelte. Nem is férhet hát semmi kétség ahhoz a tényhez, hogy ha egy gyémánt gyűrűre voksol, akkor az egészen biztosan felhőtlen örömet fog kiváltani. Az egyetlen hátulütője talán, hogy nem a legolcsóbb eljegyzési gyűrűk közé tartozik, így nem mindenki engedheti meg magának. Ilyenkor sem kell nagyon kétségbeesni, hiszen a cirkónia köves eljegyzési gyűrű nagyszerű alternatíváját képezi az előbb említett ékkővel ellátott ékszereknek. Csillogó, tiszta, csodaszép és még az ára is megfizethető!

Mindenképpen vessen egy pillantást a fentebb említett weboldalra, ugyanis ha ott nem találja meg amit keres, akkor az talán nem is létezik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!