konferencia

2019.12.11. 09:39

Helyszíni szemlék tapasztalataival gazdagodtak Tarjánban

Immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg a szakmai konferenciát Az életellenes bűncselekmények helyszíni szemléinek tapasztalatai címmel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Salgótarjánban.

G. K.

A programot dr. Kalmár Zsolt, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője nyitotta meg, aki elmondta, hogy a rendezvény célja az, hogy a szakemberek által megtartott színvonalas előadásoknak köszönhetően a résztvevők évről évre több tapasztalattal térjenek haza, és azok ismertében végezzék tovább bűnügyi technikai, bűnüldöző, valamint felderítő munkájukat.

A rendezvényen részt vett dr. Petőfi Attila, a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztályának vezetője is, aki a kiemelt életellenes ügyek felderítésének jelenlegi helyzetéről tartott előadást. A nap folyamán a Fejér, a Győr-Moson-Sopron, a Zala, a Szabolcs-Szatmár-Bereg, a Somogy, a Baranya és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy-egy, az illetékességi területükön a közelmúltban bekövetkezett rendkívüli haláleset, illetve elkövetett bűncselekmény helyszíni elsődleges nyomrögzítő feladatainak végrehajtásáról, és a megindult eljárás, valamint a nyomozás tapasztalatairól tartottak előadást.

A konferenciát dr. Petőfi Attila rendőrségi főtanácsos zárta, aki megköszönte a szervezők munkáját, valamint a konferencia előadóinak a szakmailag színvonalas beszámolókat.

Címkék#konferencia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában