Hallgassa élőben!

Vírus miatt marad el a vizslási templombúcsú

A jelenlegi járványügyi helyzet kivétel nélkül minden önkormányzat életére rányomja a bélyegét. Sándor József, a település polgármestere kifejtette: a legtöbb tervezett programjukat le kellett mondaniuk a vírus miatt.

– Az első ilyen rendezvényünk az új könyvtár és rendezvénytér átadása lett volna. A helyiség kapuit csak akkor nyithatjuk meg egy ünnepi program keretében a helyiek előtt, ha feloldják a járványügyi korlátozásokat. A Márton-napi, egész falut érintő lámpás felvonulásunk szintén elmaradt, ugyanakkor az óvodások az intézmény falai között műsorral emlékeztek Szent Márton legendájára. A december 6-ra tervezett templombúcsúval egybekötött püspöki szentmisét sem fogjuk tudni megtartani. A püspöki látogatás tervezett időpontja jövő év márciusa – mondta Sándor József.

Hozzátette: jelenleg úgy néz ki, hogy a Mikulás-látogatást a járványügyi előírások szigorú betartása mellett megvalósíthatják. A polgármester azt is elárulta ezzel kapcsolatban, hogy megyei szinten is egyedülálló meglepetéssel készülnek a legkisebbeknek.

Hozzászólások

változó arányok
Egyre kevesebben fizetnek készpénzzel
egyetértés / 4 órája
Uniós vezetők: fenn kell tartani a korlátozásokat a vírusmutációk visszaszorítása érdekében
A kormányfők szerint rendkívül fontos a koronavírustesztek eredményeinek kölcsönös elismerése, továbbá az oltási kampányok felgyorsítása.
ne fogyasszák el! / 6 órája
Szennyezett kétszersültet hívott vissza az IKEA
nem semmi látvány / 6 órája
Húha! Fegyverrel a kezében fotózták le Curtist és barátját
fejlesztés / 7 órája
Bemutatták a Színművészeti Egyetem új, naphegyi campusát
Micsoda alak! / 7 órája
Elképesztően szexi! Szinte meztelen ez a szupermodell – 18+
balesetmegelőzés / 8 órája
Kisokos a fagyos, havas télhez: így közlekedjünk biztonságosan
K. B.
negyedik győzelem / 8 órája
Hatgólos magyar siker a brazilok ellen