Hallgassa élőben!

Rendhagyó tarjáni szilveszter: erkélyről szólnak a legnagyobb slágerek

Nagy Tamás salgótarjáni lemezlovas, kollégájával Szabó Gáborral egyedülálló kezdeményezésre készül a Beszterce lakótelepen december 31-én, szilveszterkor.

Tamás neve sokaknak ismerős lehet, hiszen már tavasszal sem hagyta zene nélkül szomszédjait a fiatalember. A koronavírus-járvány első hullámában négy héten át, szombatonként a 80-as és a 90-es évek legnagyobb slágerei szóltak a dj erkélyéről.

– Úgy gondoltam, hogy én is szeretnék adni magamból egy kicsit azoknak, akik a vészterhes időszakban azért dolgoztak, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt – nyilatkozta érdeklődésünkre az esemény szervezője. A karanténpartikat nagy siker kísérte: portálunk, a nool.hu is élőben közvetítette az eseményt, de a lemezlovas közösségi oldalán is bárki részesévé válhatott a retro élménynek. S bár a kijárási tilalom értelmében idén a szilvesztert elcsendesedve töltjük, a két dj úgy döntött: rendhagyó formában az év utolsó napján mégis megpörgeti a lemezeket és mosolyt csal az emberek arcára. – A karanténszilvesztert 17 órakor kezdjük, s két órán át igazi örökzöldeket keverünk a lakótelepen. A 80-as és a 90-es évek mellett számos ismerős dallam járja majd át az utcákat, miközben az élőközvetítés sem marad el. S ha fizikailag távol, de lélekben azért együtt bulizhatunk azokkal, akiknek már hiányoznak a zenés programok és közös partik! – emelte ki Nagy Tamás.

A járványügyi szabályok betartására és a távolságtartásra odafigyelve mindenkit szeretettel várnak szilveszterezni a szervezők. A helyszínről hírportálunk élő közvetítéssel jelentkezik majd.

 

Hozzászólások

családok a fókuszban
Magas szintű résztvevőkkel indul csütörtökön a 4. Budapesti Demográfiai Csúcs (videó)
gyakorlat / 3 órája
Videón, ahogy szédítő magasságban gyakorlatoztak a nógrádi tűzoltók
Szituációs begyakorló gyakorlaton vett részt a salgótarjáni és a bátonyterenyei tűzoltóság állománya szerdán, amely felkészítette őket, hogy valós tűzeseteknél eredményesebben avatkozhassanak be.
sejtelmes / 4 órája
Húha! Vasvári Vivien nem vett fel melltartót az átlátszó csipke alá
nem mindennapi élmény / 5 órája
Tanteremben tartott előadást a Zenthe színház társulata
Csongrády Béla
hitvallás / 5 órája
A megbízhatóság a legfontosabb a szécsényi vállalkozó életében
Sz. F.
iskolakert / 6 órája
Mezítlábas gyalogösvényt és sünlakot is építettek a diákok Dorogházán
Gulyás Edina
Forbes / 6 órája
Már nem Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója
Trump még kérdés / 6 órája
Szánthó: Budapestre jöhetnek a legnagyobb kaliberű amerikai konzervatívok