Hallgassa élőben!
Fotó: H.M. / NMH

Önfeledten szórakozhatott a közönség az idei Park Partyn

Szombaton immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a helyi Duci Csapat Egyesület a Park Party elnevezésű nemzetközi főzőversenyét.

Rengetegen ellátogattak az eseményre, amelynek fénypontjaként Kökény Attila és Veréb Tamás is a színpadra léptek. A két énekes fantasztikus hangulatot varázsolt: a közönség több mint egy év után végre önfeledten szórakozhatott.

A délelőtt folyamán a főzésé volt a főszerep. A nemzetközi versenyre a nógrádiakon kívül az ország számos pontjáról érkeztek csapatok, akik finomabbnál finomabb ételeket készítettek. Ezeket, illetve az otthon előre megsütött édességeket a szakmai zsűri díjazta is. A fellépőknek és a meghívott vendégeknek helyben készített töltött káposztával kedveskedett a Duci Csapat Egyesület.

Ezenkívül egész napos programokkal, ételkóstolási lehetőséggel, kulturális műsorokkal várták a helyszínre érkezőket. A szervezők szerették volna őrizni a hagyományokat, ezért többen is karancslapujtői népviseletbe öltöztek. A parti utcabállal zárult.

Czakó Zoltánné, a Duci Csapat Egyesület elnöke lapunknak elmondta: több mint tíz esztendővel ezelőtt eldöntötték, hogy mindig májusban rendezik majd meg a nemzetközi főzőversenyt. Idén a koronavírus-járvány miatt egy hónappal elhalasztották az eseményt.

Nagy öröm az egyesület számára, hogy az idei rendezvényre rengetegen ellátogattak, amire titkon számítottak is, hiszen az emberek már nagyon ki voltak éhezve a közösségi programokra, vágytak a kikapcsolódásra.

 

Hozzászólások

Felkészülés az orvoshoz
Új magyar applikáció segíti a betegeket
vizsgálják, mi történt / 2 perce
Egy gépkocsi belerohant egy párizsi kávézó teraszába
Egy ember meghalt, és hatan megsérültek.
egyszerűen hihetetlen / 12 perce
A pihenőben felejtette a családtagját, ezért életveszélyes manőverbe kezdett az M1-esen (videó)
örökségvédelem / 6 órája
Konzerválják Heinrich Schliemann Trója-aktáit
Konferencia-liga / 7 órája
Kettős vereséggel esett ki a Puskás Akadémia
üzen a múlt / 8 órája
Ókori csatornát és utat találtak Hollandiában
lélegzetelállító / 9 órája
Ennél kivágottabb fürdőruha nincs is: Palvin Barbi tökéletes testét alig takarja valami
siker / 9 órája
Remek nézettséggel tért vissza a Szerencsekerék a TV2-re