Munkavállalókat és munkaadókat is segítenének Szécsényben

A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) a magyarországi innovatív felnőttképzés úttörőjeként egyedülálló tanulási lehetőséget biztosít a tizenhat és hatvannégy év közötti magánszemélyek részére. Ingyenes képzéseik azonnal használható és versenyképes tudást adnak.

Húszórás tanulási programjaik – többek között idegen nyelvi, informatikai, iparági – hatékony és célzott segítséget nyújtanak a munkavállalók és a vállalkozások számára. A SZETT a Nyitok hálózat a munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztéséért című kiemelt projektje keretén belül tartott szakmai workshopot vállalkozások számára.

– Nógrád megyében: Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Szécsényben működnek oktatási központok – mondta köszöntőjében Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: Az elmúlt időszakban sok kiváló, ingyenes képzést tudtak megtartani a környékbeli intézményeknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek és baráti társaságoknak egyaránt.
Papp Viktor, a Nyitok program szakmai koordinátora, miután a workshopon bemutatta a vállalkozóknak szánt iparági csomagokat, lapunknak elmondta:

– Feltett célunk, hogy a vállalkozásokat segítsük a fejlődésben, hiszen a jelenlegi munkaerőpiac szerint ezek egyik legfőbb értéke a megfelelően képzett szakember. A programban magánszemélyek vehetnek részt, a részletekről interneten keresztül, vagy bármely irodánkban tájékoztatást kaphatnak. A csoportokat csak akkor indítjuk el, hogyha nyolc–tizenkét ember jelentkező van az adott kurzusra – mondta koordinátor. Hozzátette: az idegennyelvi képzések több modulból állnak, valamint az oktatás végén a résztvevők tanúsítványt kapnak, illetve más foglalkozásokon is részt vehetnek.

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Környezetszennyezés
Rekordütemben nő egy üvegházhatású gáz légköri koncentrációja
Bárki kipróbálhatja / 16 perce
Ő húsz éven át minden napon készített magáról egy szelfit
Hiú emberek kedvenc időtöltését filmkészítésre használta egy férfi. Vírusvideó lett belőle.
Vízilabda Eb / 9 órája
Elődöntős a magyar férfiválogatott
ünnep / 9 órája
Csodákkal telt a magyar kultúra napja Nógrád megyében
Munkatárainktól
Mint a filmeken / 10 órája
A szaúdi herceg feltörte a világ leggazdagabb emberének mobilját
Nyár / 10 órája
Újabb világsztárokkal erősít a Strand Fesztivál
Összefogás / 10 órája
Gigászi pizzával gyűjtöttek pénzt a bozóttüzekkel küzdő ausztrál tűzoltóknak (videó)
kultúra / 11 órája
Nótadélutánt rendeztek a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban
P. K.