Két új műsor is várja a tarjáni televízió nézőit

Közéleti témájú műsorral is bővül a Salgótarjáni Városi Televízió programkínálata.

– Szeptember 25-én, pénteken 19 órakor startol el a Napirenden című műsor. Ebben a megyeszékhely vezetői számolnak majd be a várossal kapcsolatos legfontosabb, aktuális témákról, illetve azokról az ügyekről, amelyek a leginkább foglalkoztatják az itt élő embereket. A minden hónap utolsó péntekén jelentkező műsorban a tévénézők által feltett kérdéseket is tolmácsoljuk majd a városvezetés felé. Ezeket a [email protected] címre lehet elküldeni – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: ezen kívül egy másik újdonsággal is készül a Salgótarjáni Városi Televízió csapata. A tévét működtető Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. számára kiemelten fontos a partnerségen alapuló együttműködés kialakítása a salgótarjáni és a megyeszékhelyen működő intézményekkel, cégekkel.

– Ennek jegyében indul el szeptember 29-én, kedden a Könyvjelző elnevezésű műsor. Ebben a Balassi Bálint Megyei Könyvtár munkatársai tartalmas, színvonalas, illetve szórakoztató olvasnivalót ajánlanak majd a gyermek- és ifjúsági, valamint a felnőtt irodalomból. A kiválasztott könyvekből részletek is elhangoznak a műsorban – emelte ki Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette továbbá: a havonta jelentkező Könyvjelző című műsor nem titkolt célja, hogy megmutassa a megyei könyvtár gazdag gyűjteményét, valamint az is, hogy kedvet csináljon az olvasáshoz, az intézménybe járáshoz, illetve nem utolsósorban pedig, hogy bővítse az olvasók táborát.

Hozzászólások

szomorú vallomás
Pécsi Ildikó fiának fájdalmas nyilatkozata: Édesanyám jelenleg a legnagyobb meccsét vívja
Interjú / 30 perce
Erős helyi beágyazottságú jelölteket indít a Fidesz a fővárosban 2022-ben
A kormány nem támogatja Budapest eladósítását – mondta Fürjes Balázs.
Halottak napja / 49 perce
Elhunyt szeretteinkre emlékezünk a hétvégén
mindenszentek / 58 perce
Több nógrádi városban is korlátozzák a forgalmat a sírkerteknél
Nagy Orsolya
egy húszast simán letagadhat / 1 órája
A dögös mamám! Nem csodáljuk, hogy büszke ezekre a képekre a 66 éves Kim Basinger lánya
Nehéz váltani / 1 órája
Halloweenkor takarítsuk ki a zombikat a hálózatból
műholdas mérések / 9 órája
Rekordkiterjedésű volt az ausztráliai bozóttüzek füstje
üzenet / 10 órája
Szívszorító! Ezt találták a fél éve elhunyt Szilágyi István sírján