Elfogadták Rétság idei munkatervét

Törvényben előírt kötelezettségének eleget téve, elfogadta a 2020-ra vonatkozó munkatervét az önkormányzat képviselő-testülete, ami a település hivatalos honlapján már megtekinthető.

Az ülésen napirendre került, hogy a korábbi gyakorlat szerint minden hónap utolsó hetében legyen-e tanácskozás a hét tag részvételével, avagy kevesebb, hét ülés is elegendő lesz ebben az esztendőben. E tekintetben a többség a második javaslatot támogatta, természetesen azzal a kitétellel, hogy sürgős esetben rendkívüli ülés hívható össze. Hasonlóképpen döntöttek arról, hogy ezentúl a pénteki összejövetelek helyett keddi napokon születnek majd meg a legfontosabb határozatok, amelyeket előzőleg alaposan előkészítenek a bizottságok, így az érdemi döntéseket még a határidőkig tökéletesen feldolgozhatják a polgármesteri hivatal munkatársai.

A képviselő-testület még mindig nem választotta meg a város leendő alpolgármesterét: Mezőfi Zoltán polgármester ezúttal dr. Szájbely Ernőt javasolta, de ő nem kapott elegendő szavazatot.

Hozzászólások

Magyar falu program
Mintegy nyolcszáz településen támogatják az egyházi közösségi terek fejlesztését
nem engednek / 17 perce
Törökországot nem tántorítják el a szankciók sem a kutatástól
A török elnök szerint országa nem fog meghátrálni, és folytatja a földgáz utáni kutatást a Földközi-tenger keleti medencéjében.
Labdarúgás / 1 órája
A nógrádi meccsek szombati eredményei
fortuna / 1 órája
Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait
ösztönzés / 1 órája
Anyagilag is támogatják azokat, akik megszépítik Balassagyarmatot
Sz. K.
tragédia / 1 órája
Kizuhant egy nő egy társasház ablakából, mentőhelikopter szállította el (videó)
tipikus viselkedés / 2 órája
Deportálással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát egy baloldali képviselő
A LEGFŐBB SZABÁLYOK / 2 órája
Higiénikusan viseljük a maszkokat?