Hallgassa élőben!

Egy szomszéd miatt kellett félbeszakítani a Beszterce-lakótelepi erkélypartit

„A buli indul, nincs kiszállás. A szárnyad ég, de nincs leszállás. Égő vágy vad táncot jár…” – szólt a jól ismert retro sláger, amelynek lejátszásakor még senki sem sejtette, hogy a hatodik besztercei erkélypartit nem várt okok miatt muszáj lesz félbe szakítani…

Hatodik alkalommal szólt a zene rendhagyó formában szombat délután a Beszterce lakótelep szívében. Nagy Tamás lemezlovas népszerű kezdeményezésének ezúttal azonban váratlan vége lett: a parti közben ugyanis két egyenruhás jelent meg a helyszínen. A salgótarjáni dj ezután jelentette be közönségének, hogy – bár továbbra is szeretett volna színt vinni e nehéz időszak szürkeségébe – kénytelen megszakítani a bulit, s ebben a formában valószínűleg ez volt az utolsó erkélyparti.

Mint elmondta: egy szomszéd csendháborítás miatt bejelentést tett a rendőrségre, ugyanis a hangos zene megzavarta a délutáni pihenését. Az érdeklődők – akik már nagyon várták Tamás újabb akcióját – óriási felháborodással fogadták a hírt. – Mégis miért zavar az valakit, ha mások végre jól érzik magukat ebben a bizonytalan időszakban? – többen is így mérgelődtek, majd hatalmas tapssal köszönték meg a szervezőnek, hogy igyekezett örömet okozni az embereknek.

– Ennyivel még nincs vége, lesz folytatás, nem engedek, szeretnék én is zenélni! Hamarosan jövök az infókkal, addig is egy kis türelmet kérek! – reagált a történtekre közösségi oldalán a szervező, aki szombat délután az eredeti tervek szerint Szmilek Gábor kollégájával keverte volna a lemezeket két órán át.

A fiatalember egyébként a koronavírus-járvány első hullámában négy héten át játszotta a lakótelepen a 80-as és a 90-es évek legnagyobb slágereit az erkélyén felállított keverőpultból. – Úgy gondoltam, hogy én is szeretnék adni magamból egy kicsit azoknak, akik a vészterhes időszakban azért dolgoztak, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt – nyilatkozta akkor hírportálunk kérdésére.

A karanténpartikat nagy siker kísérte, sőt szilveszterkor is „házias” keretek között csempészett jókedvet a helyiek szívébe, s mosolyt az arcokra. – Ebben a formában, ha fizikailag távol, de lélekben azért együtt bulizhatunk azokkal, akiknek már hiányoznak a zenés programok és közös partik! – emelte ki korábban Nagy Tamás.

Hozzászólások

nba
Jordan egykori csapattársát is beválogatták a Hírességek Csarnokába
témahét / 1 perce
A környezeti fenntarthatóság iskolai oktatásáról beszélgetett podcastjában Áder János
Elmondta: a diákok jelentős problémának nevezték a zajszennyezést, az illegális hulladéklerakást, de az élővizek tisztaságát, illetve szennyezettségét is.
nyomozás / 12 perce
Halott csecsemőt hoztak le a társasházból, bűncselekményre gyanakszanak a hatóságok
Igazán térbeli / 18 perce
Ezért izgalmas a volt Apple-tervező hangfala
két keréken / 20 perce
Különleges kopjafával tisztelegnek Balassagyarmaton az elhunyt bringások előtt (videó)
állatvédelem / 51 perce
Visszatelepítenék a jaguárokat az Egyesült Államokba
Kormányfői kérdés a fészbukosokhoz / 1 órája
Orbán Viktor: ki örül az esőnek?
kozmetikumok célkeresztben / 1 órája
Újabb zöld ellenőrzés indul