jegyzet

2019.02.19. 12:32

Gyermetegen

A hercegek épp’ a videójáték sárkányával harcolnak.

Sziládi Krisztina

Forrás: Shutterstock

Itt a szerelmesek ünnepe! Akik ezt fontosnak tartják, készülődnek rá. Húszas éveik elején járó ismerős fiatal pár mindkét tagja büszkén meséli, hogy tavaly milyen cuki plüssöket ajándékoztak egymásnak Valentin-napra. Nem szeretném elrontani a boldogságukat, de alig tudom leplezni a döbbenetemet. Ma már nagy dolog, ha valaki a tavalyi ünnepet is együtt töltötte a párjával és még idén is együtt vannak.

De már bocsásson meg a világ, felnőtt embereknek, különösen egy férfinak plüssfigurát ajándékba szerelmünk jeléül? Társadalmunk lassan belefullad a felnőni képtelen fiatalok okozta problémákba, akik erre lazán legyinthetnek: Megöregedtetek, az fáj nektek! S talán van is benne igazság. De vajon mit várhat egymástól két hasonló korú ember, aki igyekszik a másikat és önmagát is kisgyerekként kezelni?

Egyre nő azoknak a húsz és negyven év közötti, még legalább tíz évig bulizásra vágyó, gondtalan szórakozásba nyakig merülő, teljes fizetésüket a plázákban elszóró nőknek a száma, akik abban bizakodnak, hogy majd becserkésznek egy fehér lovon érkező herceget. Aki a meseországba repíti őket, és megoldja az életüket. Csakhogy a hercegek a legújabb videójáték sárkányával harcolnak épp’ a mamahotelben, s nem jönnek.

Vigyázzatok, lányok! A gyerekkorban megrekedt férfiak külsőleg lehetnek férfiasak, lehet is őket szeretni, csak az a baj, hogy kell is, különben hamar odébbállnak egy újabb pótmamát keresve, aki a kezükbe nyomja az oly kedves plüssmacit, és akkor aludhattok egyedül a kis plüssnyuszival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában