fejlesztések

2019.02.15. 08:52

Felújították a salgótarjáni városháza házasságkötő termét

Önkormányzati forrásból újult meg a városháza házasságkötő terme.

T.-N.O.

Az első esküvő a megújult teremben: Mondoc Dávid és Klaudia kelt egybe

Forrás: N.M.H.

Fotó: Hegedűs Márk

– Közel bruttó 8 millió forintból korszerűsítettük a világítást, az álmennyezetet, a padlót – mondta el lapunknak Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere. Hozzátette: további 1 millió 800 ezer forintból vásároltak új bútorokat is: lecserélték az összes széket, és egy kerevetet is beszereztek.

Az első esküvő a megújult teremben: Mondoc Dávid és Klaudia kelt egybe
Fotó: N.M.H.

– Indokolt volt a felújítás, hiszen már több évtizede nem történt semmilyen fejlesztés a helyiségben. Ráadásul az utóbbi években növekszik a házasságkötések száma, ezért úgy gondoltuk, hogy az ifjú párok házasságuk első pár percét kulturált körülmények között és méltó helyen tölthessék el – közölte az alpolgármester. Dániel Zoltán arra is kitért, hogy a házasság hetéhez kapcsolódóan, Valentin-napon két esküvőt is tartottak a megújult házasságkötő teremben. Az önkormányzat ajándékcsomaggal kedveskedett.

– Salgótarjánnak fontos, hogy minél több fiatal helyben maradjon, itt dolgozzon, alapítson családot, vállaljon gyermeket – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!