kvíz

2019.09.16. 19:50

Felismered a tavalyi Tündérszépeket?

2020-ban is keressük Nógrád megye legcsinosabb hölgyét. Ezúttal, hangolódásképp, elevenítsünk fel pár tavalyi jelentkezőt. Olvasóink most próbára tehetik memóriájukat.

Forrás: NMH

Fotó: Torjay Attila

A jelentkezés újra elindult, januárban pedig az is kiderül, Nógrád megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Nógrád megyében az itt élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezhetnek. A döntőbe jutott lányok egy felkészítőtáborban is részt vesznek a finálé előtt, ahol Európa legszebbje, a gyönyörű Kocsis Korinna fogja segíteni őket. Ha bizonytalan vagy a jelentkezést illetően, felsorolunk 9 érvet, ami megkönnyítheti a döntésedet. De ha mindez még mindig nem lenne elég, eláruljuk, hogy a verseny össznyereménye tízmillió forint, és már a megyei forduló legszebbjei is vásárlási utalvánnyal gazdagodnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában