Salgótarján

2019.09.10. 08:43

Építkezne a kormány, háborúzna az ellenzék

– Mi építeni, szépíteni és fejleszteni szeretnénk a településeket. Ehhez együttműködés kell – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos a Fidesz–KDNP kampányfőnöke, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Salgótarjánban.

K. K.

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

Mint mondta, a Fidesz azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az ország népességének négyötöde olyan helyen lakjon, ahol fideszes polgármesterre lehet szavazni. Ezt elérték, országosan 1200 polgármesterjelöltet már regisztráltak – mondta Kósa Lajos.

Hozzátette: a kormány fantasztikus teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban, hiszen a gazdaság növekedésével csökkentette az adósságokat.

– A választásokon a választópolgárok bizalmáért versengő szervezeteknek más-más célkitűzésük van – hangsúlyozta Kósa Lajos.

Balról: Skuczi Nándor, Kósa Lajos és Szabó Csaba
Fotó: L.B. / NMH

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter rámutatott, hogy szerinte az ellenzék harcolni akar.

– Aki háborúzni akar a magyar kormánnyal, csatatérré akarja változtatni a váro­sát – mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke, aki bízik abban, hogy együtt tudnak működni az ellenzékkel valamilyen szinten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában