technikai okok

2019.11.21. 13:50

Elmarad a kubai énekesnő salgótarjáni koncertje

A Kubában született énekesnő, Elsa Valle november 23-án, szombaton 17 órától a salgótarjáni Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskolában új könyvéről, az Afro fabulákról tartott volna bemutatót közönségnek, azonban az esemény technikai okok miatt elmarad.

P. K.

Betegség miatt elmarad

Fotó: NMH

– Az énekesnő Winand Gábor kíséretében egy jazz-koncerttel is megajándékozta volna az érdeklődőket, a programot előreláthatólag tavasszal befogjuk pótolni. Személyes tapasztalatból mondom, hogy Elsa személyisége fényt, szeretetet és békét sugároz, amely minden bizonnyal a koncertet és a könyvbemutatót is áthatja majd, s elnyeri a közönség szívét. Az előadás után lehetőség lesz CD- és könyvvásárlásra, valamint dedikálásra és fotózkodásra is az énekesnővel – mondta Kapi Gyula, az iskola vezetője.

Technikai okok miatt elmarad a Kubában született énekesnő, Elsa Valle koncertje
Fotó: NMH

Hozzátette: november 22-én, pénteken, 16 óra 30 perckor Kemp Zsuzsa pasztell művész, keramikus kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők, A művész 1951-ben született Ipolydamásdon, s Salgótarjánhoz is ezer szállal kötődik: ugyanis 1970-ben a Madách Imre Gimnáziumban érettségizett, de immár három éve a nógrádi megyeszékhely az otthona. S bár a koncert most elmarad, a tárlat művészi feltöltődést kínálhat az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában