önkormányzati választás

2019.06.07. 16:32

Ők indulnak Kelet-Nógrád városaiban a Fidesz-KDNP színeiben

Kelet-Nógrád mindhárom városában döntés született arról, hogy kik indulnak a Fidesz-KDNP színeiben polgármester-jelöltként az őszi önkormányzati választásokon.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A részletekről Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón beszélt pénteken Salgótarjánban.

A honatya a tájékoztatón az európai parlamenti választások utáni, illetve a helyhatósági voksolások előtti fontos információkat osztotta meg a választópolgárokkal.

– Ami a Fidesz-KDNP önkormányzati előkészületeit illeti, jelenleg is tartanak a helyi tisztújítások, illetve a polgármester-jelöltek jelölése. Ez utóbbin már Kelet-Nógrád mind a három városában túl vagyunk – mondta Becsó Zsolt.

Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője a helyhatósági voksolások előtti fontos információkat osztotta meg a választópolgárokkal Fotó: H. M. / NMH

Hozzátette: Pásztón a helyi szervezet egyhangúlag a jelenlegi polgármestert, Farkas Attilát támogatta.

– Ez nem szorul különösebb magyarázatra. Farkas Attila megválasztásával elérkezett a nyugalom a városba, tetten érhető az együttműködés, továbbá látható a fejlődés is – szögezte le Becsó Zsolt.

A honatya hangsúlyozta: Bátonyterenyén sem volt kérdés, hogy két sikeres önkormányzati ciklus után ismételten Nagy-Majdon Józsefnek szavazott bizalmat a helyi alapszervezet. Az elmúlt esztendőkben jó irányba mozdult el, valóban a siker kapujában áll a város. Nagy volumenű fejlesztések is előkészítések alatt állnak, amelyek döntő többsége rövid időn belül meg is fog valósulni.

– Salgótarjánban is új szelek fújdogálnak, hiszen megalapozott, jó döntést hozott a Fidesz-KDNP, amikor egyhangúlag felsorakozott Szabó Csaba mögött, aki egy köztiszteletben álló városi polgár, mérnök. Egy olyan ember, akire szüksége van a megyeszékhelynek, aki erős érdekérvényesítő képességgel rendelkezik és elkötelezett lokálpatrióta – emelte ki Becsó Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában