közgyűlés

2019.03.29. 11:26

Bejelentették, ki lett Salgótarján új jegyzője

A csütörtöki közgyűlésen Fekete Zsolt polgármester hivatalosan is bejelentette, hogy március 1-től dr. Romhányi Katalin az önkormányzat új jegyzője, aki innentől kezdve már tevőlegesen is részt vesz a munkában.

G. K.

image description

Forrás: N.M.H.

Fotó: Hüvösi Csaba

– Újonnan kinevezett jegyzőként részletekbe menő bemutatkozásra úgy gondolom, már nincs szükség, hiszen 8 éve ülök itt ebben a teremben, ahol a közgyűlés ülésezik, továbbá veszek részt az ő munkájukban. 2006-tól dolgozom a polgármesteri hivatalban, 2011-től irodavezetőként, március 1-től pedig már jegyzőként – mondta dr. Romhányi Katalin.

Hozzátette: ügyintézőként és vezetőként is elsődleges és kiemelt feladatának tekinti a közgyűlés üléseinek, napirendjeinek előkészítését, a törvényesség biztosítását.

Dr. Romhányi Katalin hangsúlyozta: jegyzőként is ennek megfelelően szeretné ellátni a feladatait, esküjéhez híven segíti az önkormányzat, a közgyűlés, valamint a tagok munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!