Nagy gondok

2018.09.20. 10:37

Bátonyterenyén harcba kezdtek a drog ellen

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság bűnügyi állománya és járőrei, a Bátonyterenye Kistérségi Szociális Központ családsegítő szakemberei és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűn­megelőzési alosztályának munkatársai a napokban közös erővel rövid tájékoztató előadásokat tartottak a kábítószer-fogyasztás veszélyeiről Bátonyterenye több pontján is.

P. K.

Szórólapokkal is felhívták a figyelmet a veszélyre, Beküldött fotó

– A szakemberek szórólapokkal és kitűzőkkel hívták fel a diákok figyelmét a fiatalkori bűnözés és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségére, de pedagógusokkal és pszichológusokkal is beszélgettek a korosztályt leginkább érintő problémákról – mondta érdeklődésünkre Kiss Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-­főkapitányság sajtóreferense.

Szórólapokkal is felhívták a figyelmet a veszélyre, Beküldött fotó

Hozzátette: a fiatalokon kívül a rendőrök az idősebb generáció tagjait is megszólították. Egyértelmű céljuk, hogy mindenkivel tudatosítsák: a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság a szülőkre és a családokra kiemelt partnerként tekint a kábítószer-bűnözés megelőzésében, és annak elérésében, hogy minél kevesebb kiskorú váljon drogfogyasztóvá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!