elismerés

2019.03.14. 13:27

Az MTI nógrádi fotósa kapta Heves megye sajtódíját

Az MTI szerződéses fotóriportere kapta idén a Heves Megyei Önkormányzat, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal közös sajtódíját; Komka Péter az a Szabad Magyar Sajtó Napja alkalmából tartott szerdai ünnepségen vette át elismerést a megyeszékhelyen.

Nool/MTI

Komka Péter (balra) Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Habis László, Eger polgármestere – méltatva a helyi önkormányzat és az újságírók közötti együttműködést – úgy fogalmazott: Egerben és Heves megyében a sajtó munkatársai megbecsülésnek örvendenek.

A hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatás mindannyiunk közös érdeke – húzta alá, köszönetet mondva a médiában dolgozók őszinteségéért és nyitottságáért.

Ahogy arról a heol.hu hírportál is beszámolt, az eseményen a Heves Megyei Önkormányzat, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal közös sajtódíját az MTI salgótarjáni, ám Heves megyében is rendszeresen dolgozó szerződéses fotóriportere, Komka Péter kapta.

Komka Péter (balra) Fotó: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Komka Péter méltatásában elhangzott: amellett, hogy számos rangos szakmai elismerés birtokosa, Heves megye legfontosabb eseményeiről készített fotói is lenyűgöző szakmai tudásról és látásmódról árulkodnak. Profizmusán túl ugyanakkor egyszerre jellemzi szerénység, elkötelezettség és szakmai alázat.

Forrás: Nool/MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!