tehetségkutató

2019.11.04. 19:45

Állva tapsolt a stúdió a fiatal bátonyi énekes fellépésén

Horváth Adrián, a 26 éves bátonyterenyei fiatalember az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában tűnt fel, nagy meglepetést okozva a zsűrinek, akik bevezető csipkelődésük után alig jutottak szóhoz a produkció hallatán.

Kakuk Klaudia

Horváth Adrián, a 26 éves bátonyterenyei fiatalember az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában tűnt fel

Forrás: Beküldött

Az ifjú tehetség jelenleg öt testvérével él Bátonyterenyén, emellett két munkahelyen dolgozik, szabad perceit pedig általában gyakorlással tölti, ha nem a kutyájával foglalkozik vagy sétálni indul. Álma az énekeskarrier, ami már kiskora óta meghatározó szerepet tölt be az életében, 14 éves kora óta énektanár segítségével képezi a hangszálait, hogy a jövőben valóra váltsa énekesi pályafutását.

Adrián minden erejét beleadja az éneklésbe, bízik benne, hogy a belefektetett munka egyszer meghozza a gyümölcsét. Tehetségére röpke 8 évvel ezelőtt kezdtek el felfigyelni, első fellépésén a szalagavatóján, ami meghatározó lépés volt az életében, hiszen szereplése után ismerősei és barátai rögtön felkeresték és biztatták, kezdjen el komolyabban foglalkozni az énekléssel. Színpadra teremtettsége rövidesen meg is hozta gyümölcsét ugyanis attól fogva rendszeresen hívják fellépni városi és falusi rendezvényekre egyaránt.

Horváth Adrián, a 26 éves bátonyterenyei fiatalember az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában tűnt fel
Fotó: Beküldött

Az ifjú énekes portálunknak mesélt a tehetségkutatóban szerzett élményeiről. Próbálkozott már más tehetségkutatókban is régebben, ahol nem sikerült továbbjutnia, mégsem ábrándult ki az éneklésből. Megkérdeztük: milyen célokkal indult neki, amikor eltökélte, hogy újra jelentkezik egy ilyen műsorba?

– Az X-Faktor műsorában az lett volna a célom, hogy megmutassam az embereknek, a családomnak, valamint azoknak, akik nem hittek bennem, hogy mire vagyok képes és legfőképp bizonyítani magamnak, hogy van-e értelme az évek belefektetett munkájának. Nagyon félve merészkedtem ki a színpadra – pedig már volt egy pár fellépésem – de még ilyen nagy nyilvánosság előtt úgy, hogy szakmailag elismert emberek fogják véleményezni a teljesítményem, még nem volt.

A zsűri jelenlététől és a nézőktől a stúdióban rendkívül zavarba jöttem, de előtte elhatároztam, bármi történjen, ott, abban a pillanatban, mindent bele kell adjak, elvégre egy előadónak bárhol van, bármilyen körülmények között tudnia kell bizonyítani – mesélte Adrián.

A zsűritagok először viccelődtek vele, majd hamar lefagyott az arcukról a mosoly, amikor énekelni kezdett, ByeAlex pedig beismerte, hogy az elején leírta Adriánt. Végül azt mondta az értékeléskor: így kell megnyitni majd egy élő show-t.

– Nagyon tartottam a zsűritől. Tudtam, ha nem úgy sikerül a produkcióm, akár csúnyán haza is küldhetnek. Elsőre nem is hittem a fülemnek, álmomban sem gondoltam volna, hogy állva tapsolnak a mentorok és az egész stúdió – azt gondoltam magamban, bárcsak látná ezt az anyukám. Majd közölték: továbbjutottam a táborba, ahol eszméletlen sok tehetség van, ezért ha nem is sikerül a továbbiakban, tudom, hogy rengeteg új embert, barátokat fogok megismerni.

Horváth Adriánt a televíziós fellépése óta rengetegen felkeresték munkahelyén, ahol nem győzi fogadni a gratulációkat. A fiú elszántan hisz önmagában, hogy kitartásával és pozitív hozzáállásával sikerül végigmenni az álmaihoz vezető úton.

Arra biztat mindenkit, aki érez magában tehetséget, soha ne adja fel, próbálja meg, nem tudhatja, mi sül ki belőle – mondta Adrián.

Amikor kiesett a tehetségkutató műsorból nem tört össze, hiszen már az boldogsággal töltötte el, hogy idáig is eljutott.

– Számomra már ez egy nagy nyeremény, hogy rengeteg embernek megmutathattam a tehetségem, sokat tanultam és fejlődtem és sok új barátot is szereztem. Továbbra is elszántan hiszek önmagamban és bízom abban, ha továbbra is kitartó leszek, egyszer beérik az a bizonyos gyümölcs – osztotta meg gondolatait portálunkkal Horváth Adrián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában