Isten Éltesse!

2018.12.10. 14:57

A 100. születésnapján köszöntötték a kisbágyoni Böske nénit

Idősek napja alkalmából tartottak ünnepséget a településen.

B. K.

Emléklappal és vetítéssel is köszöntötték Böske nénit

Forrás: beküldött

A faluházban megrendezett eseményt Nagy Attiláné polgármester szavai nyitották meg, aki köszöntötte a község nyugdíjas lakóit, valamint külön üdvözölte a jelenlévő és nemrégiben 100. születésnapját ünneplő Kiss Mihályné Böske nénit.

Emléklappal és vetítéssel is köszöntötték Böske nénit
Fotó: Beküldött

A polgármester beszédében kiemelte, hogy ez a nap történelmi pillanat Kisbágyon életében, hisz amióta Magyarországon anyakönyvvezetés létezik, a településen 100. életévét még egy lakos sem élhette meg. Hozzátette azt is, hogy a jövőben a történelemmel foglalkozó kutatók és a krónikák is meg fognak emlékezni majd erről a napról. A rendezvény keretében Böske nénit virágcsokrokkal, tortával, énekszóval és az életét felölelő fényképek levetítésével köszöntötték, valamint Orbán Viktor miniszterelnök elismerő oklevelét is átvehette.

Az eseményt szórakoztató műsorok tették még színesebbé. Felléptek és közreműködtek a helybéli óvodások és a helyi színjátszó csoport tagjai, míg a nótaszót Bohács István nótaénekes előadása biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!