tanfolyamok

2019.05.26. 13:28

Idén is folytatják a képzéseket a szécsényi iskolában

A szécsényi Lipthay Béla Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában a nappali képzés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a felnőttek tanulására is.

Szenográdi Ferenc

Júliustól a közfoglalkoztatásban résztvevőket oktatják

Forrás: Pixabay

Filkor Lajos az iskola igazgatója elmondta, hogy az elmúlt évben mintegy hatvan tanfolyamot szerveztek, és az idei esztendőben is több felnőtt tanult és tanul jelenleg is szakmát az iskolájukban.

Júliustól a közfoglalkoztatásban résztvevőket oktatják
Fotó: Pixabay

Két hete fejeződött be a virágkötő- és virágkereskedő-szakmára felkészítő tanfolyam. Jelenleg pedig éppen az írásbeli vizsgájukat végzik a 960 órás pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyam résztvevői. Nem sokkal ezután az elméleti tudásukról is tanúbizonyságot tehetnek. Ez utóbbi képzési formára csak érettségivel rendelkezők jelentkezhettek.

Azonban ezzel nem fejeződött be a felnőtteknek szánt vizsgasorozat. Az elkövetkező időszakban még hat további tanfolyam hallgatói fognak számot adni felkészültségükről, majd júliusban kezdődnek a közfoglalkoztatásban résztvevők számára kiírt, különböző szakmákra való felkészítő tanfolyamok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!