Évforduló

2018.11.20. 12:24

Gálaműsorokkal ünnepel a Muzsla Néptáncegyüttes

Idén ünnepeli a helyi kötődésű Muzsla Néptáncegyüttes fennállásának harmincötödik évfordulóját.

T.-N. O.

Fellépésen a Muzsla Néptáncegyüttes, Archív fotó: Hüvösi Csaba

Ez alkalomból több műsorral is készültek, valamint egy új, önálló táncszínházi előadással, amelyekre a felkészülést már egy évvel ezelőtt megkezdték.

Fellépésen a Muzsla Néptáncegyüttes, Archív fotó: Hüvösi Csaba

A rendezvénysorozatot az együttesben közreműködő zenészek, valamint ifjú tehetségek koncertje nyitotta meg. A második nagyszabású esemény a nosztalgia jegyében telt, hiszen olyan táncosok mutatkoztak be, akik egykor a csapathoz tartoztak. A napokban pedig egy táncszínházi előadást tartottak, amely nemcsak a táncról és a szeretetről szólt, de közvetítette azt az üzenetet is, amely mellett az együttes tagjai elkötelezték magukat, valamint a néptáncot, amely századokon át ível.

A műsor a 2005-ben elkészült Rockballadák című előadás egyfajta folytatása, amely hatalmas sikereket aratott a nézők körében.

A következő és egyben az utolsó gálaműsort december 15-én, szombaton rendezik meg a művelődési házban, amely az Ahol az a csillag ragyog elnevezést viseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!