tolvaj

2019.04.09. 14:20

Szivattyút és háztartási eszközöket lopott – őrizetben a rimóci betörő

Két ingatlanból lopott el háztartási eszközöket az 53 éves helyi férfi.

Forrás: shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 16-án a reggeli órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik rimóci ingatlanba betörtek.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították és április 8-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves helyi lakost. A gyanúsított a megalapozott gyanú szerint március 16-án az egyik rimóci ingatlan ajtaját befeszítette és onnan készpénzt, televíziót, kerékpárt, mobiltelefont és különböző háztartási eszközöket tulajdonított el. A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy december és április 2. között egy másik rimóci ingatlan ablakát betörte, oda bement és onnan szivattyút, és különböző háztartási eszközöket lopott el.

A Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók két rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök vizsgálják, hogy a férfi hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!