bűncselekmény

2019.09.19. 10:29

Salgótarjáni családi házba tört be egy 14(!) éves fiú

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

Forrás: shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 18-án 14 óra 19 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni ingatlanba ismeretlen személy betört, onnan készpénzt és egyéb tárgyakat tulajdonított el. A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján rövid időn belül beazonosították, és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

A jelenlegi adatok alapján a fiú a bejelentést megelőző időszakban a salgótarjáni családi ház bejárati ajtaját betörte, majd az épület helyiségeit átkutatta. A 14 éves fiú a lakásból készpénzt, egy hangszórót, dohányt, márkás sportcipőt tulajdonított el.

A nyomozók a rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 14 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!