baleset

2020.12.16. 07:05

Frissítve: egy ember meghalt, amikor autó és kamion ütközött Nemtinél

Összeütközött egy kamion és egy személygépkocsi szerda reggel a 23-as főúton, Nemti és Bátonyterenye között.

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

Molnár Adrienn, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese elmondta, hogy az autóba négy ember beszorult. A helyszínre a bátonyterenyei és a pétervásárai hivatásos tűzoltók, valamint az Észak-Mátra Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársai vonultak. Az egységek áramtalanították a járműveket, és feszítő-vágó berendezések segítségével megkezdték a sérültek kiszabadítását.

A rendőrök tájékoztatása szerint a személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és összeütközött a vele szemben haladó tehergépjárművel. A balesetben egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy megsérült.

 

Közben a 22-es főúton, Szécsénynél félpályán halad a forgalom. Eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépkocsi ütött el egy tehenet a 22-es számú főút 39-es kilométerszelvényében december 16-án 5 óra 47 perckor. A balesetben személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!