útlezárások

2019.08.19. 10:15

Mutatjuk hol számíthat Nógrádban forgalomkorlátozásra a hosszú hétvégén

Az augusztus 20-ai állami ünnephez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Pásztón.

Forrás: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a Nemzeti Ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a főkapitányság illetékességi területén.

Pásztó belterületén augusztus 19-én 8 órától augusztus 21-én 6 óráig lezárásra kerül a Kölcsey utca Nagymező út és Hunyadi út közötti szakasza, valamint a könyvtár és a Fő út közötti szakasza.

Salgótarján belterületén augusztus 20-án 15 óra és 24 óra között lezárásra kerül a Rákóczi út Pécskő út és Március 15. út közötti szakasza.

Balassagyarmat belterületén augusztus 20-án 14 óra 30 perc és 23 óra 30 perc között a Rákóczi fejedelem út Bercsényi utca és a Madách Imre utca közötti szakasza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!