Szolgáltatás

2018.11.17. 14:36

Megnyitotta kapuit a városi jegyiroda Salgótarjánban

A József Attila Művelődési Központ előteréből a közelbe, az ugyancsak Fő téri Zenthe Ferenc Színház új épületrészébe költözött a jegypénztár.

Cs. B.

Az első jegyvásárlás pillanatai az új helyszínen, Fotó: H. Cs.

A megnyitón Simon Lajos, a Zenthe Ferenc Színház, illetve Balogh Katalin, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. (a REMEK) igazgatója adott tájékoztatást a közösen működtetett városi jegyiroda előnyeiről, a legfontosabb tudnivalókról, az új információkról.

A kellemes környezetben, korszerű feltételek között kialakított részleg a Zenthe Ferenc Színház költségén, helyi vállalkozók támogatásával került kialakításra. A jegypénztár egy huszonegyedik századi modern információs, tájékoztatási, értékesítési és marketingrendszer részeként működik s lehetővé teszi, hogy valamennyi városi rendezvényre egy helyen lehessen jegyet váltani.

Az első jegyvásárlás pillanatai az új helyszínen, Fotó: H. Cs.

A változás nagyon fontos eleme, hogy mód nyílik a két intézmény honlapján online-, úgynevezett interticket formában – a megye, az ország bármely részéből, sőt határainkon túlról – is időben helyet biztosítani egy-egy élményszerűnek, érdekesnek ígérkező színházi előadás, kulturális program megtekintésére.

Ugyancsak a közönségbarát szándékot jelzi, hogy hetente tizenkét órával többet tart nyitva a jegypénztár. Ezentúl konkrétan hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig lehet jegyet vásárolni. A szombati napokon akciókkal, meglepetésekkel is várják majd az érdeklődőket. A jelentősen kibővült nyitvatartási idő értelemszerűen szükségessé tette, hogy a továbbiakban egy munkatárs helyett ketten lássák el ezt a feladatot.

Mindkét igazgató azt hangsúlyozta, hogy az új jegyiroda kialakítása, átadása fontos mozzanata, illetve eseménye a város kulturális, szellemi életének. Igazi értékét persze az adja, hogy ösztönzi a közös cél, a színvonalas kínálat bővítését, amelynek valamennyi munkatársukkal együtt igyekeznek megfelelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!