bűncselekmény

2019.06.27. 09:24

Lakásból és fogadóból is lopott a tarjáni D. Ottó

Egy 29 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

Forrás: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába június 22-én a délelőtti órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik salgótarjáni fogadóból több tízezer forint készpénzt tulajdonított el egy ismeretlen személy.

A salgótarjáni nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították, és június 26-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Ottó 29 éves helyi lakost. A megalapozott gyanú szerint a férfi a bejelentést megelőzően nem sokkal az egyik salgótarjáni fogadóban a – felügyelet nélkül hagyott – recepciós pult alatt lévő kasszából eltulajdonított egy pénztárcát az abban elhelyezett több tízezer forint készpénzzel együtt.

A nyomozás adatai szerint D. Ottó megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy június 6-án a megyeszékhely egyik lakásába a nyitott ajtón bement, és kihasználva a sértett figyelmetlenségét az egyik szoba polcáról nagyobb összegű készpénzt lopott el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!