árokba borult

2019.08.06. 10:37

Ketten sérültek a 22-es úton történt hétfő esti balesetben

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk a lesodródott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 22-es főút Salgótarján és Kishartyán közötti szakaszán.

22-es számú főúton, Salgótarján irányából Kishartyán felé közlekedett Renault típusú személygépkocsival egy 65 éves férfi augusztus 5-én 20 óra körül, amikor előtte, egy vele azonos irányba közlekedő autó hirtelen fékezett. A férfi azért, hogy az ütközést elkerülje, lassított, a járművét jobbra kormányozta, majd az út menti árokba hajtott, ahol felborult. A balesetben ketten megsérültek.

Fotó: police.hu

A megye területén további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!