drogfogás

2019.08.11. 17:58

Kábítószert találtak a rendőrök egy bujáki fiatal autójában

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

Forrás: Shutterstock

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 20 éves bujáki férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai augusztus 10-én 15 óra 52 perckor Mihálygerge belterületén, a Rákóczi úton ellenőrizték a személygépjárművel közlekedő gyanúsítottat és annak három utasát. A rendőrök a gépjármű ellenőrzése során, annak utasterében kábítószergyanús, bruttó 5,3 gramm fehér színű kristályos anyagot és 3,75 gramm zöldes színű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A fehér poron elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

A rendőrök a 20 éves férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!