felelőtlenség

2019.03.10. 08:29

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy 19 éves fiú Salgótarjánban

Az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

nool.hu

Fotó: police.hu

Az éjszakai órákban Salgótarján belterületén egy 19 éves férfi közlekedett személygépkocsival, amikor az egyik balra ívelő útkanyarulatban lesodródott az úttestről, kidöntött egy közúti jelzőtáblát, majd az egyik ingatlan téglafal kerítésének ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője és egyik utasa súlyos, további két utas pedig könnyű sérülést szenvedett.

Az ellenőrzés során a sofőr alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, valamint a hatóság tagjai megállapították, hogy a 19 éves férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Fotó: police.hu

Egy 29 éves férfi közlekedett személygépkocsival március 9-én az éjszakai órákban Csécse belterületén, a Rákóczi úton, amikor neki ütközött egy előtte balra kanyarodni szándékozó másik személygépjárműnek. A balesetben egy ember sérült meg.

Nógrád megye területén az elmúlt 24 órában a rendőrök további két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!