27°
24°
16°

Ütközött, elhajtott, elkapták

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a Bátonyterenyén történt baleset okozójával szemben folytatott büntetőeljárást.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 31 éves ózdi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi egy busszal közlekedett tavaly november 10-én Bátonyterenye belterületén, amikor egy autóbusz-megállónál nekiütközött egy várakozó személyautó bal oldali visszapillantó tükrének, majd továbbhajtott. A sértett az Ózdi úton a busz után indult, majd a következő megállónál járművével a tömegközlekedési eszköz előtt megállt, ahol annak vezetőjével szóváltásba került. Ezt követően Cs. Roland a menetrend szerinti buszjárattal továbbindult, mely elől a sértett – a sérülés elkerülése végett – elugrott. A sofőr az autóbusszal ekkor újra nekiütközött a sértett gépkocsijának, majd adatai hátrahagyása nélkül a járművel továbbhaladt úgy, hogy nem győződött meg arról, hogy a baleset következtében megsérült-e valaki. A baleset során személyi sérülés nem történt, mindkét járműben anyagi kár keletkezett.

A büntetőeljárást a nyomozók a férfival szemben a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldték meg.

Forrás: police.hu

Hozzászólások

Botrány ide vagy oda
A magyarok továbbra is bíznak a dízelautókban
övé a sárga trikó / 10 perce
Manuel Belletti nyerte a Tour de Hongrie első szakaszát
Győzelmének köszönhetően összetettben is átvette a vezetést.
Nem volt véletlen / 1 órája
A genovai tragédia felelőseit keresik az olaszok
Hegymozgás / 2 órája
Északabbra vándorolnak az Alpok
elhúzódott munkálatok / 2 órája
Várnia kell a szabadságra a világ egyetlen albínó orangutánjának
Balassagyarmat / 2 órája
Édesapja miatt kötődik a palóc vidékhez Berecz András mesemondó
Sziládi Krisztina
Dohánypiac / 2 órája
A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos lesz Lázár János
modern köntösben / 2 órája
Klasszikus történetet mutat be Michael B. Jordan legújabb filmje