12°
19°

Parkoló kocsiba csúszott

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. február 20-án 21 óra 45 perc körül Salgótarján belterületén. A jelenlegi adatok alapján a Medves körúton egy személygépjármű megcsúszott és egy, az út szélén parkoló személygépkocsinak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A megye területén az elmúlt 24 órában további két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőr-főkapitányság szerint a téli időszak a balesetek megelőzése érdekében tudatos felkészülést és fokozott óvatosságot és figyelmet igényel a közlekedés résztvevőitől. Fontos, hogy mindenki alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez, mivel a balesetek jellemző oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően vesznek részt a forgalomban! A gépkocsivezetőknek figyelemmel kell lenniük a megnövekedett fékútra, a gumiabroncsok csökkent tapadására, ezért ajánlott nagyobb követési távolságot tartani! A járművek téli felkészítése szintén elengedhetetlen!

Forrás: police.hu

Hozzászólások

12°
19°
Közepesen felhős
V
13°
H
15°
K
11°
Sz
11°
kellemetlen tünetek
Mérgező is lehet a dísztök
juttatás / 9 perce
Novemberben érkezik a nyugdíjasok prémiuma
A prémium maximális összege 18 ezer forint, ennyit kapnak azok, akinek a havi nyugdíja eléri a nyolcvanezer forintot. A kisebb nyugdíjból gazdálkodók az időskori juttatásukkal arányos összegre jogosultak.
napraforgó / 1 órája
Jól teljesített a legnépszerűbb nógrádi növény
Veres Edina
nagy lépés lehet / 1 órája
Magyar részvétellel fejlesztett űrszonda indult a Merkúrra
mítoszcáfolat / 2 órája
A megfelelő étrend jobban erősíti a csontokat, mint az edzés
Évekig nem tűnt fel senkinek / 2 órája
Hamis szelvénnyel vehette fel lottónyereményét egy férfi
ahol a kerítés is / 10 órája
Megnyílt a Csabai Kolbászfesztivál
A diagnosztizálásban is segít a cég / 10 órája
Diszlexiás gyerekek tanulását segítő eszközöket fejleszt a Microsoft