19°
25°
15°
18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Kutya? Konténer? Fejlemények a gyermekgyilkosságról

Az utóbbi pár órában több – meg nem erősített – információ is napvilágra került a pásztói újszülött holttestével kapcsolatban.

Több találgatás is ellepte a médiát, hangsúlyozzuk, hogy eddig a percig a rendőrség továbbra sem adott ki több tájékoztatást, mint amikor először beszámoltunk az esetről.

A Bors beszámolója szerint egy kutya talált rá a halott csecsemő fejére, amit hazavitt a gazdájának. A lap szerint az újszülött fejét a szülés után az (egyéb információk szerint egy háromgyerekes) anyja vágta le (szintén pletykák szerint már előzetes letartóztatásba is vették), de ezt a rendőrség nem erősítette meg. Ezt követően indulhatott meg a többi testrész kutatása.

Blikknek egy helyi lakos azt mondta, hogy szeméttel teli konténereknél találták meg a csecsemő maradványait, de a konténereket hetek óta nem ürítették ki, így nem tudni, mikor került oda a holttest.

A helyieket nagyon megrázta az eset, a helyszínelés és keresés ideje alatt ellepték az utcát a rendőrök. Egyes portálok egy féltékenységi vonalról is beszámoltak, miszerint az újszülött nem az anya eredeti párjától lenne, és ezért kellett megtörténnie a tragédiának.

Hamarosan a helyszínről is beszámolunk majd az eset körülményeiről, addig is ha friss információk birtokába jutunk, értesítjük olvasóinkat!

Kiemelt fotónkon a bűnügy környéke – fotó: H.Cs.

Hozzászólások