Hallgassa élőben!

„Kék szívvel az autista gyermekekért!”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az idei évben is meghirdette adománygyűjtő akcióját.

Az elmúlt évhez hasonlóan a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai körében az idei évben is meghirdette – immár hagyományossá váló – karácsonyi adománygyűjtő akcióját.

Az adománygyűjtés kedvezményezettje idén a Nógrádi Autizmus Alapítvány, akik a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolában harminc óvodás- és iskoláskorú gyermeknek tartanak foglalkozásokat.

Az alapítvány célja elsősorban a Nógrád megyében autizmussal élő gyermekek oktatásának és nevelésének támogatása, az autisták társadalomba való beillesztésének segítése.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén – a járványügyi helyzetre való tekintettel – 2020. november 23. és 2020. december 15. között pénzadománnyal tudtak hozzájárulni az adományakcióhoz.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága gyermekjátékokkal és gyermekek részére készült láthatósági eszközökkel támogatta az adománygyűjtést.

Az összegyűlt pénzt, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által adományozott játékokat és láthatósági eszközöket a rendőr-főkapitányság teljes állománya nevében Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át Varga Gézáné kuratóriumi elnök részére 2020. december 17-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

Forrás: police.hu

Hozzászólások

Puskás Aréna D. Á.
Megvan, ki vezeti a magyar–portugál csoportmeccset!
vizsgálat / 52 perce
Európa legalacsonyabb energiaáraival számolhatnak a magyar fogyasztók
27 európai uniós főváros, valamint Belgrád és London adatait alapján Budapesten a legolcsóbb a földgáz, villamosenergia pedig a második legalacsonyabb.
csúnya baleset / 56 perce
Felborult egy vasúti csille Gödöllőn, egy gyerek beszorult a szerelvény alá
egység / 1 órája
Díjakat is átadott a falunapot pótló rendezvényen az ipolyvecei önkormányzat
Hegedűs Henrik
szabad nyár / 1 órája
Megújult a Bánki-tó strandja
romantikus / 1 órája
Fülig szerelmesek: háztetőn, naplementében csókolózott Hosszú Katinka és párja
közönség / 1 órája
Önfeledten szórakozhatott a közönség az idei Park Partyn (fotók)
G.K.
úttörő kísérlet / 1 órája
Baktérium blokkolja a dengue-lázat terjesztő szúnyogban a vírust