Hallgassa élőben!

„Kék szívvel az autista gyermekekért!”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az idei évben is meghirdette adománygyűjtő akcióját.

Az elmúlt évhez hasonlóan a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai körében az idei évben is meghirdette – immár hagyományossá váló – karácsonyi adománygyűjtő akcióját.

Az adománygyűjtés kedvezményezettje idén a Nógrádi Autizmus Alapítvány, akik a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolában harminc óvodás- és iskoláskorú gyermeknek tartanak foglalkozásokat.

Az alapítvány célja elsősorban a Nógrád megyében autizmussal élő gyermekek oktatásának és nevelésének támogatása, az autisták társadalomba való beillesztésének segítése.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén – a járványügyi helyzetre való tekintettel – 2020. november 23. és 2020. december 15. között pénzadománnyal tudtak hozzájárulni az adományakcióhoz.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága gyermekjátékokkal és gyermekek részére készült láthatósági eszközökkel támogatta az adománygyűjtést.

Az összegyűlt pénzt, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által adományozott játékokat és láthatósági eszközöket a rendőr-főkapitányság teljes állománya nevében Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes adta át Varga Gézáné kuratóriumi elnök részére 2020. december 17-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

Forrás: police.hu

Hozzászólások

Guineában
Megmentenék a súlyosan veszélyeztetett csimpánzokat
értékes nyeremény / 2 perce
Pályázat indul családokat segítő, innovatív megoldásokat nyújtó startupoknak
A verseny célja, hogy a családok megőrizzék hagyományos értékeiket, de közben alkalmazkodjanak a kor kihívásaihoz – mondta Novák Katalin.
Olasz tanulmány / 3 perce
Legalább nyolc hónapig maradnak meg az antitestek az emberi szervezetben
Szinkronúszás / 29 perce
Highlight kűrben bronzérmes a magyar válogatott
bizonyítania kell / 49 perce
Milliókat bukhat az a nő, aki kimosta győztes lottószelvényét
klinikai vizsgálatok / 1 órája
EMMI: a kormány jó döntést hozott a Sinopharm-vakcina alkalmazásával
életmentés / 1 órája
Félrenyelt, fuldoklott, elájult: így hozták vissza a halál torkából a magyar nőt
kezdeményezés / 2 órája
Két nógrádi iskolában is mobilokkal mentik a főemlősöket
Lászlók Judit