Fotó: police.hu

Kábítószereket árult és fogyasztott a tarjáni testvérpár

Kábítószert fogyasztott és új pszichoaktív anyagot értékesített két salgótarjáni férfi.

A salgótarjáni nyomozók adatai alapján egy 44 és 43 éves helyi férfi, májustól szeptember 4-ig a megyeszékhely belterületén egy személy részére több alkalommal értékesített – a beszerzett szakértői vélemény alapján – új pszichoaktív anyagnak minősülő port.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a 44 éves férfi december 4-én az éjszakai órákban Salgótarján belterületén, egy gépjárműben két személy részére új pszichoaktív anyagot adott el, melyet ezt követően a helyszínre érkező rendőrök lefoglaltak. Az eljárás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a testvérpár szeptember 3-át megelőzően kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai december 11-én a két férfi lakóhelyén a hajnali órákban megtartott kutatáson készpénzt, és – többek között a wc csészében elrejtett és megsemmisíteni kívánt – több pakett, alufóliába csomagolt, bruttó 219 gramm súlyú kábítószergyanús porszerű anyagot és növényi törmeléket, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak meg és foglaltak le.

A rendőrök K. Józsefet és K. Zsoltot elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu

 

Hozzászólások

német felmérés
Ha nő a munkaidő, gyakrabban járnak orvoshoz a munkavállalók
Alacsony víz / 31 perce
Zátonyra futott egy hajó a Duna esztergomi szakaszán
A román felségjelzésű hajó a Helemba-sziget alatt, a kijelölt hajóúton kívül akadt el.
Dakar-rali / 1 órája
Al-Attijah harmadszor nyert összetettben, Szalayék a 20. helyen zártak
székelyföld / 1 órája
Magyar Filmnapokat szervez a sepsiszentgyörgyi Művész Mozi
háziállat / 2 órája
Szokatlan családtag teszi még boldogabbá a gyarmati pár életét
Sziládi Krisztina
Maga vezetett / 2 órája
Autóbaleset érte II. Erzsébet királynő férjét
Vigyázat! / 2 órája
Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást a fogyasztóktól
Tippek-trükkök / 2 órája
Poénos új szolgáltatás került a Viberbe