biztonság

2019.09.13. 20:32

Futóverseny miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani Pásztón

​​​​​​​A futóversennyel érintett útszakaszokon a rendőrség időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását.

A „Fut a suli” elnevezésű futóverseny miatt időszakos forgalomkorlátozásokra számíthatnak a közlekedők 2019. szeptember 14-én 9 órától 12 óráig az alábbi útvonalakon:

Pásztón a futóverseny idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben a Nagymező út Hősök utca és Mágnes utca közötti szakaszán és ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani a Nagymező utat keresztező utcák – Cserhát utca, Diófa utca, Madách Imre utca, Attila utca, Vasvári Pál utca, Honvéd utca, Sallai Imre utca, Verseny utca, Május 1. út -, valamint a Virág utca, Fürdő utca, Radnóti utca, Veres Pálné utca és Muskátli utca tekintetében.

A versennyel érintett útszakaszokon a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve időszakos forgalomkorlátozásokkal biztosítja a mezőny biztonságos elhaladását. A torlódások elkerülése és a zavartalan közlekedés érdekében a szükséges kereszteződésekben rendőri forgalomirányítás mellett haladhat a forgalom.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!