lopás

2019.03.14. 10:59

Elcsente az őrizetlenül hagyott pénztárcát a sziráki nő

Egy 40 éves sziráki nőt hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

nool.hu

Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 13-án 11 óra körül tettek bejelentést, miszerint az egyik országos áruházlánc sziráki üzletében elloptak egy pénztárcát.

A nyomozók az azonnalos forrónyomos intézkedések eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves sziráki lakost. A megalapozott gyanú szerint a nő a bejelentést megelőzően az üzletben a pénztár mögötti pultról eltulajdonította a sértett által őrizetlenül hagyott pénztárcát az abban elhelyezett készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal. A gyanúsított ezt követően a készpénzt magához vette, majd a tárcát az iratokkal együtt egy romos épületnél eldobta.

A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított 40 éves nőt lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában