tolvaj

2019.08.20. 09:58

Egy éjszaka három bűncselekményt is elkövetett a rákóczibányai férfi

Egy 25 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a bátonyterenyei nyomozók.

Forrás: police.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves rákóczibányai férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi augusztus 17-én az éjszakai órákban Nemti belterületén egy parkoló busz zárt ajtaját megpróbálta felfeszíteni, és a járműből egy autórádiót akart eltulajdonítani. A gyanúsítottnak nem sikerült az ajtót kifeszíteni, melyet követően elhagyta a helyszínt.

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi ugyanezen a napon az éjszakai órákban a község belterületén az egyik családi ház előtt parkoló és nyitott állapotú gépjárművet – az abban hagyott indítókulccsal – beindította, és azt eltulajdonította, továbbá egy másik nyitott gépjárműből autórádiót és egy elsősegélyládát lopott el. A gyanúsított az ellopott gépkocsit a későbbiekben visszavitte.

A rendőrök a 25 éves rákóczibányai férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!