autózgattak

2019.05.22. 14:44

Csak egy körre vitték el a feltört autót Salgótarjánban

Egy 24 éves és egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók.

Fotó: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 22-én 1 óra 19 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint Salgótarján belterületén parkoló személygépkocsiját két ismeretlen személy elvitte, majd azzal később visszahajtott.

A salgótarjáni nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves O. Antalt és 18 éves R. Norbertet.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi – a bejelentést megelőzően nem sokkal – egy parkoló személygépkocsi egyik hátsó ablakát betörte, a gépjárművet kinyitotta, és azzal a megyeszékhely belterületén közlekedett. A gyanúsítottak ezt követően a járművel korábbi parkolóhelyére visszahajtottak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított két férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!