tetten érték őket

2019.09.14. 10:49

Bandában akartak fémtárgyakat lopni egy tarjáni telephelyről

Az egyik salgótarjáni telephelyről akart fémtárgyakat lopni egy 36 éves férfi és négy társa.

Forrás: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra a sértett tett bejelentést szeptember 12-én 12 óra 10 perckor, miszerint a megyeszékhely egyik telephelyére ismeretlen személyek betörtek és jelenleg is ott tartózkodnak.

A rendőrök a bejelentést követően – rövid időn belül – a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves O. Andrást, a 34 éves B. Gézát, a 24 éves B. Máriót és további két fiatalkorú társukat.

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint O. András és társai a bejelentést megelőzően az egyik használaton kívüli salgótarjáni telephely nyitott kapuján bementek és a villamossági kapcsolószekrények megrongálásával, a tetőn lévő horganyzott lemezek lefeszegetésével, valamint vízvezeték szerelvények leszerelésével különböző fémtárgyakat próbáltak meg ellopni, azonban a helyszínre érkező rendőrök ezen cselekményük közben tetten érték őket.

A rendőrök O. Andrást és társait elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!