Kék hírek

2019.09.06. 10:10

Lezárták a nyomozást a Jobbágyiban történt késelős gyilkosság ügyében

Mellkason rúgta, majd fejbe szúrta haragosát a 21 éves jobbágyi férfi.

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 21 éves jobbágyi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. augusztus 3-án Jobbágyi belterületén haragosát mellkason rúgta majd a fején megszúrta. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében, hogy a kórházba szállítását követően – a gondos orvosi ellátás ellenére – életét vesztette. A rendőr-főkapitányság nyomozói 2018. augusztus 4-én elfogták a 21 éves jobbágyi férfit és gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

Fotó: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a letartóztatásban lévő 21 éves férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!