megszúrta barátját

2019.06.02. 09:09

Lezárták a nyomozást a jobbágyi késelős gyilkosság ügyében

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát.

Fotó: police.hu

Ahogy arról tavaly augusztusban beszámoltunk, Jobbágyiban fejbe szúrta haragosát egy férfi. A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, a gondos orvosi ellátás ellenére elhunyt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 21 éves jobbágyi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottat a lakásában az egyik barátja kereste fel február 10-én 22 órakor, aki a többszöri felszólítás ellenére sem távozott az ingatlanból. Ezt követően vita alakult ki a felek között, amikor a férfi a konyhaszekrényről egy konyhakést vett magához, majd azzal egy alkalommal a derekán megszúrta barátját. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozók a rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A hatóság tagjai a 21 éves jobbágyi lakos ellen folyamatban lévő eljárás vizsgálati szakaszát lezárták és az ügy iratait továbbították az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!