átmeneti megoldás

2017.12.21. 16:29

Játékos-edző irányítja szombaton a Swanseat

Játékos-edzőként a 35 éves középpályás, Leon Britton irányítja az angol labdarúgó-élvonalban sereghajtó Swansea City csapatát szombaton a Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzésen.

A walesiek szerdán menesztették Paul Clement vezetőedzőt és szakmai stábját, de az utódot egyelőre nem találták meg, ezért kénytelenek voltak átmeneti megoldáshoz folyamodni.

A klub honlapjának csütörtöki közleménye szerint a csapat irányításával az új szakvezető kinevezéséig megbízott Britton munkáját az U23-as keret edzői segítik.

Britton 2002-ben érkezett a West Ham Unitedtől, azóta több mint ötszáz meccset játszott a Swansea színeiben. A szurkolók kedvencévé vált, mivel háromszor is tevékeny részese volt az élvonalba jutásnak.

A brit sportsajtó csütörtöki értesülései szerint Ronald Koeman és Slaven Bilic esélyes a vezetőedzői posztra, míg Ryan Giggs kijelentette, nem érdekli a feladat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában