csak egy kis pánik

2018.02.15. 13:16

Jamie Dornan retteg a nőktől

A rajongók nehéz helyzetbe szokták hozni, mert a többség Grey karakterével azonosítja őt, és félreérthetetlen ajánlatot tesznek.

Milliók ismerik világszerte A szürke ötven árnylata-trilógia sztárját, Jamie Dornant, pontosabban az általa alakított karaktert, Christian Greyt.

Egyvalakinek azonban kimaradt a jóképű és a szexben gátlástalan milliárdos.

Ez pedig Dornan felesége, Amelia Warner, aki nem látta a trilógia első két részét, és a hamarosan debütáló harmadikat sem szándékozik megnézni.

Dornan minderről Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt – mint azt a UIP megírta.

„Szerintem belém jobban szerelmes, mint Greybe, úgyhogy ő nem téma”

– mondta a színész Ellennek, amikor a műsorvezető arról faggatta, van-e otthon teljesítménykényszer a felesége részéről, hiszen ő nemzetközi szexszimbólum.

„És nem veszek neki jegyet egyik filmre sem!”

Dornan azt is elárulta, a rajongók nehéz helyzetbe szokták hozni, mert a többség Grey karakterével azonosítja őt, és félreérthetetlen ajánlatot tesznek.

„Ilyenkor pánikolni szoktam. Hiszen én nem vagyok olyan, mint Grey.”

A szabadság ötven árnyalatával kapcsolatban Dornan felhívta a figyelmet arra, hogy erősen thrilleres felhangot kapott, így a szex mellett a bűnügyi bonyodalmaknak és az akciónak is fontos szerep jut.

Címkék#film

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!